Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

 

Tickets

Ulaznice za UEFA U-17 Europsko prvenstvo / Tickets for UEFA U-17 European Championship

Tickets
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Newsletter
  • RSS
Ovdje možete pronaći sve informacije o kupnji ulaznica za UEFA U-17 Europsko prvenstvo. / Tickets for UEFA U-17 European Championship in Croatia are available for sale HERE.

Putem službenog portala za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza, od 14. travnja moguće je kupiti ulaznice za sve utakmice UEFA U-17 Europskog prvenstva, uključujući utakmicu otvaranja u kojoj će hrvatska reprezentacija odmjeriti snage s Italijom na stadionu HNK Rijeka 3. svibnja, kao i za finalni susret koji će 19. svibnja biti održan u Varaždinu.

 

Cijene ulaznica:

 

Sve utakmice do finala:


Kategorija 1: 10,00 kn
Kategorija 2: 5,00 kn

 

Finale:


Kategorija 1: 20,00 kn
Kategorija 2: 10,00 kn
Kategorija 3: 5,00 kn

 

Za svaku kupljenu ulaznicu daju se potrebni osobni podaci, a jedan kupac može kupiti najviše 10 ulaznica.

 

Prodaja putem interneta

 

Kupac ulaznica popunjava osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB ili broj putovnice ili broj osobne iskaznice i adresa kupca). Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB ili broj putovnice ili broj osobne iskaznice).

 

Rok za kupnju ulaznica putem Interneta je do početka svake pojedine utakmice, odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica.

 

Nakon kupnje ulaznica, kupac ih treba ispisati na svom pisaču.

 

PORTAL ZA KUPNJU ULAZNICA PUTEM INTERNETA

 

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona

 

Za utakmice u kojima igra hrvatska U-17 reprezentacija, kao i za utakmicu finala, blagajne na tim stadionima počinju s prodajom ulaznica dan uoči svake utakmice od 10:00 do 18:00 sati. Na dan odigravanja utakmica za sve utakmice prodaja na stadionima gdje se utakmice igraju počinje 3 sata prije početka utakmice.

 

Jedna (1) osoba može kupiti najviše deset (10) ulaznica uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta. Djelatnici prodaje će u sustav popuniti osobne podatke (ime i prezime, broj OIB-a ili osobnog dokumenta ili datum rođenja za djecu) za kupca, koji odgovara za sve ulaznice koje kupuje.

 

Dodatne informacije o kupnji ulaznica za UEFA U-17 Europsko prvenstvo mogu se pronaći na PORTALU ZA ULAZNICE.

foto: Arhiva HNS

Sljedeća utakmica

Kosovo - Hrvatska

03.11.2023.

Prethodna utakmica

Nizozemska - Hrvatska 1:1

24.05.2023.

Balmazújváros Varósi Stadion, Balmazújváros