Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Pismo glavnog tajnika

UEFA službeno
pohvalila EP U-17:
"Fantastičan turnir"

06.06.2017.
UEFA službeno pohvalila EP U-17: "Fantastičan turnir"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Newsletter
  • RSS

Glavni tajnik Uefe, Theodore Theodoridis, poslao je Hrvatskom nogometnom savezu i predsjedniku Šukeru pismo zahvale za odličnu organizaciju Europskog prvenstva U-17.

Završni turnir Europskog prvenstva U-17 održan je u Hrvatskoj od 3. do 19. svibnja, a Europska nogometna federacija uputila je na adresu Hrvatskog nogometnog saveza i službenu pohvalu. Pismo glavnog tajnika Theodorea Theodoridisa prenosimo u cijelosti:

Poštovani g. Šuker, 

Preko 43.000 gledatelja, uzbudljive utakmice, odlična atmosfera na stadionima i vrlo dobro organiziran turnir visoko ocijenjen od svih sudionika: u ime predsjednika Uefe i službenih Uefinih predstavnika i Uefinog osoblja koji su bili na završnom turniru u Hrvatskoj, želio bih zahvaliti Vama i vašem osoblju na organizaciji fantastičnog turnira.

Dojmovi koje smo primili od momčadi sudionica i mog osoblja općenito su dobri i svi se nadamo da je ova priredba za sobom ostavila baštinu u pogledu osobnog razvoja, unapređenja infrastrukture i općenito interesa nogometa, posebice nogometa mladih u Hrvatskoj.

Svatko tko je radio na ovom turniru zaslužuje čestitke i zahvalu za svoj odličan rad i neumornu predanost. U tom pogledu, želio bih iskreno čestitati direktoru turnira, Romeu Jozaku, koordinatorima turnira Josipu Tomašku i Heleni Puškar, kao i svim članovima lokalnog organizacijskog odbora koji su obavili izvrstan posao tijekom cjelokupne pripremne faze i samog završnog turnira. Njihova predanost i odanost ovom projektu bila je za svaki primjer i zaslužuje veliko priznanje. Naposljetku, naše zahvale i priznanje također upućujemo brojnim volonterima koji su dali doprinos uspjehu ove priredbe.

Za Uefu je bilo veliko zadovoljstvo organizirati ovaj turnir u suradnji s vašim savezom.

S poštovanjem,

Theodore Theodoridis
Glavni tajnik Uefe

 

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Norveška

22.03.2023.