Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Kultura navijanja

HNS među mladima
promovirao navijačke
vrijednosti

07.05.2017.
HNS među mladima promovirao navijačke vrijednosti
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Newsletter
  • RSS

Hrvatski nogometni savez na Europskom prvenstvu U-17 na sedam stadiona Lijepe naše promovira navijačke vrijednosti.

U sklopu organizacije Europskog prvenstva U-17, Hrvatski nogometni savez za jedan je od prioritetnih ciljeva postavio i popularizaciju nogometa te razvoj navijačke kulture među mladima.

foto: Arhiva HNS

Prilikom posjeta školama uoči početka prvenstva, HNS je mladima predstavio Navijački bonton te 10 navijačkih zapovijedi, uz podršku najvećih zvijezda Vatrenih. Gledateljima na svim stadionima gdje se igra Euro dijele se prigodni letci s porukama hrvatskih reprezentativaca i uputama za ponašanje navijača na stadionu.

Odlična atmosfera na utakmici otvaranja prvenstva između Hrvatske i Italije na riječkoj Rujevici jedan je od pokazatelja uspjeha tog projekta.

foto: Arhiva HNS

Sportsko i korektno navijanje u duhu fair-playa bit će na ponos svih hrvatskim selekcijama, kojima navijačka podrška s tribina daje dodatnu snagu u lovu na izvrsne rezultate i pobjede koje donose radost diljem zemlje.

foto: Drago Sopta/HNS

foto: Drago Sopta/HNS

foto: Drago Sopta/HNS

foto: Drago Sopta/HNS

foto: Drago Sopta/HNS

foto: Drago Sopta/HNS

 

Još vijesti

Sljedeća utakmica

Wales - Hrvatska

20.10.2022.